Ovde ste
Home > Život > ŽESTOKO PREPUCAVANJE Sandra Rešić optužila frizerku da je skinula Aleksnadri Mladenović dečka, sada se i ona oglasila, JAVNO PRETI: “Nemoj da ja pričam…”

ŽESTOKO PREPUCAVANJE Sandra Rešić optužila frizerku da je skinula Aleksnadri Mladenović dečka, sada se i ona oglasila, JAVNO PRETI: “Nemoj da ja pričam…”


Prijateljstvo Sandre Rešić i Nataše Radan je danas konačno puklo i to sve zbog Anđela Rankovića, a kasnije je pevačica u sve umešala koleginicu Aleksandru Mladenović.

Sandra se već danima čudno oseća, a priznala je da je čula da je Nataša ogovara sa pojedinim zadrugarima i ne govori joj u lice šta zaista misli o njoj. Zbog ovoga, Sandra je stavila javno tačku na odnos sa Natašom, ali i sa Anđelom.

Aleksandra Mladenović

Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija

Aleksandra Mladenović

Tu nije bio kraj. Ove zadrugarke su imale konflikt i u emisiji “Gledanje snimaka”, koji se kasnije nastavio u spavaćoj sobi. Sandra je tada Nataši rekla da je čula da ona o njoj od ranije ima loše mišljenje, i to sve zbog njene frizerke.

“Da li je istina da ti je frizerka rekla da sam najgori čovek na svetu i da me nisi zato volela?”, pitala je Sandra Natašu u svađi.

“Ne, rekla sam da ste Rialda i ti antipatične i da nećemo da se družimo, ona mi je rekla da je Rialda brat i da ću da promenim. I nisam rekla da te ne podnosim, a prvi dan sam ti prišla i prenela neke stvari. To mi je rekla Radica”, odgovorila je Nataša.

“Radica koja je ukrala momka Mladenovićki? J**vala se sa Urošem dok je znala da Mladenovićka ima emocije prema njemu”, pobesnela je pevačica.

Sandra je direktno prozvala Natašinu frizerku da se umešala u vezu njene prijateljice Aleksandre Mladenović i pevača Uroša Živkovića. Radica, koju su pomenuli u raspravi, se oglasila na društvenoj mreži Instagram i poslala poruku Sandri Rešić.

uros-zivkovic-2-670x447.jpg

uros-zivkovic-2-670×447.jpg

“Dotična pevačica ako može bez pominjanja mog imena u “Zadruzi”, pošto je očigledno neobaveštena. Taj muškarac koga pominje je bio moj momak, sa kojim sam provela izvesan vremenski period i uživala! Da ne bih ja krenula da pričam ko se s kim j***vao, bolje da ostane na ovome. Puno pozdrava iz prelepog Dubaija”, napisala je Radica.

Video: Sandra Rešić pala u nesvest

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top