Ovde ste
Home > Život > “Ciljna grupa im nisu studenti ili radnička klasa”

“Ciljna grupa im nisu studenti ili radnička klasa”


Pevačica Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške, novac stečen od dugogodišnjeg tezgarenja investirali su, kako pišu domaći mediji, u agenciju za nekretnine koju su nedavno osnovali.

Viki Miljković Taške

Foto: Rajko Ristić / RAS Srbija

Viki Miljković Taške

Naime, ovaj poznati estradno-emotivni dvojac, na taj korak se odlučio zbog unosne zarade, ali i zbog pandemije korona virusa kojom je pogođena najviše njihova profesija.

– Viki i Taške su i sami vlasnici nekoliko luksuznih nekretnina u prestonici, pre svega u naselju Beograd na vodi. U jednoj od njih žive sa svojim sinom, dok druge dve rentiraju za basnoslovnu cifru – ispričao je za „Alo!“ dobro obavešteni izvor i dodao:

– Kada je izdao stanove čiji su on i Violeta vlasnici, Tašketu je palo na pamet da bi mogli da otvore firmu koja bi se bavila tim unosnim biznisom i za sada im odlično ide. Opredelili su se isključivo za velike i luksuzno opremljene stanove koji se nalaze u srpskoj prestonici – ispričao je izvor za gorepomenuti list.

– U pojedinim stanovima ima čak i sauna, parno kupatilo, a gotovo u svim hidromasažna kada, privatni parking… U pitanju su zaista luksuzni objekti, a ciljna grupa im nisu studenti ili radnička klasa, već ambasadori, sportisti, estrada i svi oni koji uživaju u komforu i luksuznom stilu života, a koji to zadovoljstvo mogu da plate – ispričao je izvor.

VIDEO: Marija Šerifović se našalila sa Viki Miljković

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top