Ovde ste
Home > Vesti > /VIDEO/ KRIZNI ŠTAB SE OBRATIO NAKON SEDNICE! Gojković: U ponedeljak stiže još 500.000 doza kineske vakcine!

/VIDEO/ KRIZNI ŠTAB SE OBRATIO NAKON SEDNICE! Gojković: U ponedeljak stiže još 500.000 doza kineske vakcine!


– Sednica Kriznog štaba je završena. Ono što smo videli jeste da su se brojevi malo zaustavili. Polako se situacija postepeno poboljšava. Ono što nije dobro jeste da i dalje imamo veliki broj obolelih po bolnicama – rekao je Zoran Gojković.

Printscreen RTS

– Večeras bi trebalo da stigne prvi kontigent od 56.000 dioza AstraZenka vkacine, od ponedeljak još pola miliona doze kineske vakcine. Predlog Kriznog štaba će u ponedeljak ići na odobrenje Vlade Srbije. Od ponedeljka se otvaraju bašte kafića i restorana, ali pod uslovom da za vikend ne bude skoka broja zaraženih. Od ponedeljka će se rano vreme produžiti maksimalno na 22 sata. Mere će da se sprovode i dalje u Tržnim centrima. Za vikend ćemo videti i kako da se oni ponovo uključe za rad. Na graničnim prelazima se moraju poštovati mere koje smo usvojili. Sve ovo je samo jedna vrsta podsticaja svima nama, da svi oni kopji se nisu vakcinisali da se vakcinišu. Molim sve građane da se prijave za vakcinaciju na E portalu – dodao je Gojković. 

– Kada je reč o kafićima i restoranima isključivo će radi samo bašte i iskljućčivo samo bašte o određenom režimu rada. Zatvoreni deo objekta će i dalje biti zatvoren. Što se tiče nastave u školama do dalje naši đaci ostaju na onlajn nastavi. 

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top