Ovde ste
Home > Tehnika > Xupermask je futuristika maska za lice umetnika Will.i.am i kompanije Honeywell FOTO

Xupermask je futuristika maska za lice umetnika Will.i.am i kompanije Honeywell FOTO


Ako morate da nosite masku, mogli biste i da izgledate kul. To je makar bila zamisao repera i producenta Will.i.am-a, koji je u saradnji sa kompanijom Honeywell, koja je dobro upućena u linu zatitnu opremu i preiivae vazduha, napravio masku Xupermask.


Izvor: B92

Xupermask ima LED svetla i Bluetooth slualice sa aktivnim priguivanjem buke, koje uz pomo magneta pristaju na masku kada nisu u upotrebi. Maska ima HEPA filtere sa obe strane, koji imaju tri brzine i zamenjivi su, a preporueno vreme upotrebe im je 30 dana.

Iako je Will.i.am najpoznatiji kao jedan od lanova grupe Black Eyed Peas, Xupermask vie lii na neto to bi moda nosili pioniri elektronske muzike Daft Punk. To je zahvaljujući glavnom kreativnom direktoru Xupermask-a Joseu Fernandezu, koji je dizajnirao za neke od najpoznatijih superheroja Holivuda, poput Batmana i Spajdermena, skafandere za posadu rakete Falcon 9, ali i kostime za Daft Punk.

Silikonska maska sa elastinim kaiem i dve opcije veliine znae da Xupermask verovatno odgovara raznim oblicima glave. Masku ćete morati da punite, ali baterija traje do 7 sati istovremeno. Pored toga, moete je puniti dok je nosite.

Sa tehnoloki unapreenim maskama, stvara se novo trite

ak i poto ste dobili vakcinu protiv koronavirusa, i dalje morate nositi masku na otvorenom, saoptili su iz Centra za kontrolu i prevenciju bolesti. Dobro je i da ponuda na tritu ve postoji. Kompanija Razer je najavila Project Hazel, providnu masku sa LED svetlima i algoritmima za obradu zvuka, tako da je va glas ist i dovoljno glasan. LG takoe ima masku na baterije, sa ugraenim proićivaem vazduha.

Meutim Xupermask će biti dostupan za kupovinu pre bilo koje druge, barem u SAD-u. U prodaji je 8. aprila na Xupermask.com po ceni od 299 amerikih dolara za SAD, Kanadu, UK i Evropu.

Pratite nas na naoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i ukljuite se u nau Viber zajednicu.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top