Ovde ste
Home > Sport > Fudbal > DIREKTOR PROGOVORIO O SMENI SELEKTORA! Odluke na osnovu profesinonalnog, ne ličnog stava!

DIREKTOR PROGOVORIO O SMENI SELEKTORA! Odluke na osnovu profesinonalnog, ne ličnog stava!


Direktor A reprezentacije Srbije Stevan Stojanović prokomentarisao je promene selektora u mlađim kategorijama FS Srbije, koje je danas usvojio Odbor za hitna pitanja FS, na osnovu kojih su novi selektori Zvonko Živković (U21), Dejan Branković (U19) i Radocvan Krivokapić (U17).

Posle razgovora i konsultacija sa direktorom mlađih kategorija Nikolom Lazetićem doneti su predlozi o promenama selektora koje je usvojio Odbor za hitna pitanja FS Srbije. Što se tiče selekcije do 21 godine rezultati u prethodnom periodu su bili daleko ispod očekivanja i to je osnovni razog smene – istakao je Stojanović.

Starsportphoto

Zvonko Živković, novi selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije

Što se tiče selekcija do 19 i 17 godina očekujemo da će sa Brankovićem i Krivokapićem imati više šansi da naprave očekivane rezultate, navodi Stojanović.

– Branković je tu selekciju već vodio, od 21 utakmice imao je 19 pobeda, po jedan poraz i nerešen rezultat. Tu generaciju vodi praktično od instrukstorske službe i sa njom je obezbedio plasman na zavrsni turnir u Belorusiji i zbog Kovida je otkazan pre šest meseci. Za Krivokapića kao bivšeg fudbalera Zvezde i Vojvodine, ujedno i kao nekadašnjeg trenera Vojvodine i već neko vreme trenera mlađih kategorija u Crvenoj zvezdi, smatramo da može mnogo da pomogne ovoj mladoj generaciju u takmičarskom ciklusu koji predstoji – istakao je Stojanović.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top