Ovde ste
Home > Sport > “Pobedili smo Dinamo, ali to nije dovoljno”

“Pobedili smo Dinamo, ali to nije dovoljno”


Trener fudbalera Viljareala Unaj Emeri rekao je da pobeda od 1:0 protiv zagrebakog Dinama nije dovoljna za prolaz u polufinale Lige Evrope.


SSIzvor: B92, Beta

EPA-EFE/ANTONIO BAT

EPA-EFE/ANTONIO BAT

Fudbaleri Viljareala pobedili su u etvrtak uvee u Zagrebu ekipu Dinama sa 1:0, u prvom meu etvrtfinala Lige Evrope.

“Zadovoljni smo, ali oprezni jer je ovo tek prvih 90 minuta. Ovo nije dovoljan rezultat, zato smo traili i drugi gol, ali ga nismo postigli. Ekipa je mentalno spremna za potekoe koje nas ekaju u revanu. S puno potovanja prema Dinamu pristupiemo u revanu i trudiemo se kao i danas”, rekao je Emeri posle utakmice u Zagrebu, prenosi “Hina”.

Revan utakmica na programu je 15. aprila u paniji.

“Dinamo je eliminisao ozbiljne ekipe, to je ekipa koja je kui jaka, puna talentovanih igraa. Hteli smo zato da odigramo ozbiljnu utakmicu, dobro smo se takmiili i nametnuli se na terenu kako oni ne bi mogli da iskoriste svoj individualni potencijal“, rekao je Emeri.

“Ovde nije lako pobediti, a to potvruju njihove ranije utakmice”, dodao je on.

To je bio prvi ovosezonski poraz Dinama u Maksimiru u Ligi Evrope, a usledio je nakon jedanaesterca dosuenog u 44. minutu.

Emeri koji je osvajao Ligu Evropa od 2014. do 2016. godine sa Seviljom, tvrdi da u pandemijskim uslovima nema prednosti domaeg terena.

“Zato moramo pruiti napor i biti postojani, traiti pozitivan rezultat. To je poruka i ideja. Ostati mentalno snani jer Dinamo ima dobre igrae koji e eleti da pobede”, zakljuio je Emeri.

Pratite nas na naoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i ukljuite se u nau Viber zajednicu.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top