Ovde ste
Home > Sport > “Ole nije kao Murinjo, on nikad ne ide protiv igraa”

“Ole nije kao Murinjo, on nikad ne ide protiv igraa”


Pol Pogba, vezista Manester junajteda, objasnio je u emu je kljuna razlika izmeu Olea Gunara Solskjera i ozea Murinja.


Z.K.Izvor: B92

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Francuz je stigao po drugi put na Old Traford u eri ozea Murinja, ali je u poslednjoj sezoni Portugalca u klubu, imao problema sa njim.

Za razliku od Solskjera, sa kojim nema nikakvih nesporazuma.

Manester Siti je praktino obezbedio titulu u Premijer ligi, u Ligi ampiona je u polufinalu, a danas (18.30) protiv elsija igra i za plasman u polufinale FA kupa. Plavci su nominalni domaini na Vembliju, ali su Graani favoriti – kvota na dvojku je 1,88, kec je 4,30, a iks 3,50.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za elsi – Manester Siti.

U intervjuu za “Skaj Sports”, Pogba je rekao da se radi o razliitom pristupu igraima kada je re o dvojici menadera.

Ono to sada imam sa Oleom je drugaije, on nikada ne bi iao protiv svog igraa. Nikada. Moda ih ne bi izabrao za tim, ali ih i ne tretira tako da ih stavi po strami kao da za njega ne postoje. Tu je razlika izmeu njega i Murinja“, kae Francuz.

On je rekao da ni sam nije oekivao da se pogoraju odnosi sa Murinjom.

Imao sam sjajan odnos sa Murinjom, svi su to videli. i onda znate ta se dogodilo. To je udna stvar i ak ni ja ne umem da objasnim ta je bilo. Stvarno ne znam razlog“.

Pogba nije jedini igra koji je propatio pod Portugalcem. Luk o je bio van prvog tima, Murinjo je stalno tvrdio da on nema igraku inteligenciju.

Defanzivac je ranije rekao kako je Murinjo bio u pravu to ga kritikuje, ali je nedavno priznao da je to bio paklen period za njega.

Pod Solskjerom, o je postao nezamenjiv kraj leve aut linije, vratio se u reprezentaciju Engleske posle tri godine i jedan je od najboljih igraa Junajteda u ovoj sezoni.

Pogba veruje da Norveanin ima velike zasluge za to.

Moda je re o Oleovom metodu rada, on je bliskiji sa ljudima. Svaki trener ima svoj nain kako se nosi sa igraima i vi morate tome da se prilagodite, Ponekad vam to odgovara, ponekad ne. Ole je mnogo pomogao Luku, imao je teku sezonu pod Murinjom, sada je dokazao kvalitet, ima poverenje menader”, zakljuio je Pogba.

Pratite nas na naoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i ukljuite se u nau Viber zajednicu.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top