Ovde ste
Home > Sport > aani ujedinjeni protiv FSS: Svi emo istupiti iz liga

aani ujedinjeni protiv FSS: Svi emo istupiti iz liga


Srpski fudbal drma skandal i situacija oko aanskog Borca.


MSIzvor: B92

Borac je zbog, kako je naveo Fudbalski savez Srbije, “povrede intergriteta” drastino kanjen oduzimanjem est bodova i etiri miliona dinara, ali na tome se ne zaustavlja pria.

aani su iz revolta pravili cirkus na utakmici sa Radnikim u Kragujevcu, gde se igralo samo est minuta tako to je Borac ostao bez igraa.

U toj “bitki” protiv FSS dobio je podrku lokalnog Remonta, koji je otvoreno stao na stranu Borca i pozvao sve klubove iz aka da istupe.

Razlog za ovo nepravedno i brzopotezno kanjavanje naeg ‘starijeg brata’, FK Borac 1926, bez utvrivanja stvarnog krivca i kanjavanja onih koji su orgovorni za nametanje utakmica, ukoliko je do njih i dolo. Svako lomljenje situacije preko kolena, donoenje odluka bez prethodnog postupka, uzimanja izjava i utvrivanja krivice, se dogodilo Borcu 1926, a sutra moe bilo kome od nas. Stoga pozivamo sve klubove grada aka da se pridrue i, ukoliko FK Borac 1926 istupi iz lige, uine isto. Mi emo u svakom sluaju slediti primer naeg veeg brata“, navedeno je u saoptenju FK Remont.

Pratite nas na naoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i ukljuite se u nau Viber zajednicu.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top