Ovde ste
Home > Sport > Tenis > NOLE ŽALI! Timov nedolazak je gubitak za naš turnir! Od mene se UVEK očekuje da odem daleko!

NOLE ŽALI! Timov nedolazak je gubitak za naš turnir! Od mene se UVEK očekuje da odem daleko!


Najboloji svetski teniser, Novak Đoković, obratio se javnosti uoči učešća na ovogodišnjem Serbia Openu.

- Uvek se očekuje da odem daleko na turniru, ali dobro je za naš sport da ima novih lica. Pozitivno je za naš sport da imamo nove šampione, one koji će biti prepoznatljivi i napraviti brend od svog imena. Ne smeta mi da vidim nova lica iako volim da pobeđujem gde god da se pojavim, ali stvari su drugačije, ima drugih, mlađih koji nas izazivaju, to je normalno, igraju dobro i motivisani su – rako je Novak i dodao:

Starsportphoto

 

Mnogo sam emotivan kada igram kod kuće i kada predstavljam svoju zemlju u takmičenjima ppoput Dejvis kupa. Znači mi turnir u Beogradu, iako sada nema publike, jer igram pred svojim prijateljima, porodicom, svojim Srbima. Nisam često u karijeri to iskusio i stvarno je jedinstveno. Mnogo uspomena iz prošlosti imam u Beogradu, jako je emotivno kada dođem, jer se setim kako sam počeo. Igrao sam ovde mnogo kada sam bio dete, vidim ljude koji su me izgradili kao tenisera, vrlo jedinstven osećaj. Mnogo mi znači samo što sam ovde i što sam zdrav da igram ispred mojih ljudi. Drago mi je što su svi najbolji srpski teniseri u žrebu. Što ćemo verovatno igrati jedni protiv drugih, nemam često tu priliku. Biće specifično igrati protiv njih na terenima gde smo često trenirali zajedo. Mi smo svi prijatelji, šititmo jedni druge i podržavamo.

Starsportphoto

 

Dotakao se  i Dminika Tima Đoković…

Veliki gubitak je za naš turnir što Dominik Tim nije tu, nadam se da će se brzo oporaviti jer treba tenisu, velika je zvezda. On je vrlo fin momak, bio je uzbuđen da se vrati u Beograd nakon što je gostovao na Adrija turu, ali nažalost povredio se. Što se tiče toga da  ima problema sa motivacijom… Teško je biti samo u sobi i na terenu, žao mi je igrača i nadam se da će se ovo brzo završiti- zaključio je Novak.

 

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top