Ovde ste
Home > Život > “VIRUS NIJE ZAOBIŠAO NI BEBU” Stevan Piale o borbi svoje porodice sa koronom, evo šta su mu doktori savetovali za osmomesečnu ćerku

“VIRUS NIJE ZAOBIŠAO NI BEBU” Stevan Piale o borbi svoje porodice sa koronom, evo šta su mu doktori savetovali za osmomesečnu ćerku


Korona virus nije zaobišao ni popularnog glumca Stevana Pialea. Poteškoće koje je imao tokom borbe sa pošasti bile su blage, ipak, zbog jedne stvari Stevan je bio izuzetno zabrinut.

Stevan Piale

Foto: Oliver Bunić / RAS Srbija

Stevan Piale

Zvezda serije “Igra sudbine” krajem jeseni preležao je koronu. Glumac koga je publika zavovela kao Luku Kanačkog, najverovatnije se zarazio na setu serije. Na svu sreću imao je blage simptome, a koronu je dobila i njegova osmomesečna kćerkica Rosa.

– Bilo je dosta napeto, zarazio sam se krajem jeseni, ali sam prošao sa kućnim lečenjem. Supruga Una i kćerkica Rosa su morale da se odvoje, a onda se ispostavilo da je i Rosa pozitivna. Iako smo nas dvoje mladi roditelji nismo bili previše uplašeni – kazao je.

Stevan Piale sa ženom

Foto: Oliver Bunić / RAS Srbija

Stevan Piale sa ženom

Glumac i njegova supruga Una morali su da se razdvoje, on je bio u samoizolaciji, dok je supruga brinula o bebi, koja je imala samo povišenu temperaturu.

– Doktori su nam savetovali da je ne spuštamo. I to je trajalo nekoliko dana. Međutim, bebe sve to mnogo lakše podnose. Bio je to najizazovniji period u našim životima, ali se sve ipak dobro završilo, bez posledica – otkriva on za “Gloriju”.

VIDEO Stevan Piale savetuje Ammara Mešića: Postani tata što pre

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top