Ovde ste
Home > Život > “SATIMA SAM JE TEŠILA, BILA JE U AGONIJI PET MESECI” Kija otkrila kroz šta Ivana Aleksić prolazi nakon prevare

“SATIMA SAM JE TEŠILA, BILA JE U AGONIJI PET MESECI” Kija otkrila kroz šta Ivana Aleksić prolazi nakon prevare


Nenad Aleksić Sha sa ženom

Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija

Nenad Aleksić Sha sa ženom

Kija je, naime, otkrila da se redovno čuje sa Ivanom i da joj pruža podršku u teškoj situaciji u kojoj se trenutno nalazi.

“Čule smo se danas. Čujemo se otkako je počelo. Satima sam je tešila preko telefona. Bilo je zaista teško jer je želela konačno da zna. Ona je imala agoniju pet meseci, ako je neko razume, to sam ja. Sve što sam prognozirala ispunilo se. Naravno da je boli, da nije svejedno i da sluša neke gluposti, da je ljudi komentarišu na ulici. Sve će to proći. Ja sam srećna što se razvodi, jer ona zaslužuje najbolje i mnogo više. Drago mi je što je moja majka glas razuma, njoj pobeda ne treba. Bila bih razočarana da je ćutala na tako neku stvar…. Ona u svemu ima moju podršku. Nije lako razvoditi se, ja nisam imala decu, Ivana takođe i to je teško. Žene, shvatite da uvek ima izbora i svetla na kraju tunela. Bolje jesti paštetu nego trpeti fizičko i emotivno zlostavljanje”, kaže Kockareva za Kurir.

VIDEO: Tara Simov udara Nenada Aleksića Ša u rijalitiju

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top