Ovde ste
Home > Vesti > GUŽVE I DANAS NA HORGOŠU Teretna vozila čekaju 5 sati da izađu iz zemlje

GUŽVE I DANAS NA HORGOŠU Teretna vozila čekaju 5 sati da izađu iz zemlje


Vozači u popodnevnim i večernjim satima mogu očekivati povremeno vlažne ili mokre kolovoze s obzirom da su najavljene padavine i to pre svega na području Zaječarskog i Borskog okruga, upozorava Automoto savez Srbije.

Više opreza i strpljenja će vozačima biti potrebno i na mnogobrojnim deonicama na kojima se izvode radovi, navodi AMS u saopštenju.

Tako za sutra najavljuje radove na deonici petlja Ruma – petlja Pećinci, zbog kojih će se saobraćaj odvijati dvosmerno na levom kolovozu auto-puta, u smeru Beograd-Šid.

Do 23. juna od 18 do 6 časova izvodiće se radovi na popravci oštećenih dilatacionih spojnica na Pančevačkom mostu na deonici Beograd – Pančevo u oba smera, ali ne i tokom noći. U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena jedna traka, a saobraćaj će se odvijati slobodnom trakom.

Do 15. juna izvodiće se radovi na redovnom održavanju deonice Bor-Žagubica, a za vreme izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila, kao ni na putničkim terminalima na graničnim prelazima.

Vozila na teretnim terminalima čekaju na izlazu iz zemlje pet sati na Horgošu, dva na Batrovcima i po sat na Kelebiji i Sremskoj Rači.

Izvor

Similar Articles

Оставите одговор

Top