Ovde ste
Home > Sport > NE MOŽE DA SKOČI, PRETEŽAK, SPORE NOGE… Čovek koji ima zasluge za uspon Jokića brutalno odgovorio hejterima: Vi ste predmet šale

NE MOŽE DA SKOČI, PRETEŽAK, SPORE NOGE… Čovek koji ima zasluge za uspon Jokića brutalno odgovorio hejterima: Vi ste predmet šale


Puno je onih koji su pomogli da karijera Nikole Jokića dođe do nebesa!

Srpski košarkaš je poneo epitet najboljeg košarkaša NBA lige, a svakako jedan od onih koji mu je značajno pomogao je trener Denvera Majk Meloun.

Meloun je od početka verovao u Somborca, toliko da je dolazio i u Srbiju kako bi ga što bolje upoznao. Strpljivo i temeljno je radio na njegovom razvoju, uprkos mnogim osporavanjima.

Kada je NBA zvanično objavila da je Jokić najbolji na svetu, Meloun je obukao majicu koja je podsetila na sva osporavanja na koja je Jokić nailazio.

„Previše mršav“, „Ne može da skoči“, „Pretežak“, Spore noge“, „Loš stav“, „Loš defanzivac“… samo su neke poruke koje je Jokić dobijao tokom karijere.

Ali, na zadnjoj strani majice bila je jasna poruka Majka Melouna hejterima: „Joke’s on you“, ili u slobodnom prevodu „Vi ste predmet šale“.

Kurir sport


Kurir

Izvor

Similar Articles

Оставите одговор