Ovde ste
Home > Zabava > ONA JE BIVŠA ŽENA ŽELJKA MITROVIĆA Ova poznata pevačica rodila mu je dvoje dece, a svi je znate po hit pesmi (FOTO)

ONA JE BIVŠA ŽENA ŽELJKA MITROVIĆA Ova poznata pevačica rodila mu je dvoje dece, a svi je znate po hit pesmi (FOTO)

ONA JE BIVŠA ŽENA ŽELJKA MITROVIĆA Ova poznata pevačica rodila mu je dvoje dece, a svi je znate po hit pesmi (FOTO)

Željko Mitrović je već dugi niz godina u skladnom braku sa Milicom sa kojom je dobio dve ćerke, a poznato je da je pre nje bio  zaljubljen i oženjen pevačicom Sonjom Mitrović Hani.

Sonja je bila jedna od popularnijih pevačica devedesetih godina, a svi je pamte po velikom hitu „Džip, džip“, ali i pesmama „Otkini, bejbe“, „Kocka šećera“ i mnogim drugim.

Iako je izgradila pevačku karijeru, Sonja se naglo povukla sa scene i danas se retko pojavljuje u javnosti. 

Sonja je bila u braku sa vlasnikom televizije „Pink“ sa kojim je dobila dvoje dece – ćerku Sandru i sina Aleksandra. Poznato je i da su bivši supružnici u odličnim odnosima, a i da se pevačica i Mitrovićeva sadašnja supruga Milica, fenomenalno slažu

Pevačica je o karijeri i porodici svojevremeno govorila za medije:

– Dok sam pevala, nikada nisam odlazila na turneje koje su trajale po mesec dana i trudila sam se da u svakom trenutku budem posvećena deci i da od kuće ne odsustvujem duže od tri dana. Istina, u odgajanju svojih mališana imala sam nesebičnu pomoć Željkove i moje porodice, koje su bile i uvek su tu kada je potrebno. Podrška porodice jeste nešto najosnovnije i oduvek sam mrzela izraz samohrana majka, govorila je tada.

Sonja Mitrović Hani se danas bavi produkcijom i aranžiranjem i sarađuje sa poznatim pevačima.

Pogledajte OVDE ovako Luna i Marko odbrojavaju do porođaja, o ovom hit snimku svi govore

Izvor

Similar Articles

Оставите одговор

Top