Ovde ste
Home > Zabava > Srpska zvezda stigla na LITIJU, njegovu ruku nije ispustila nijednog trenutka! (VIDEO)

Srpska zvezda stigla na LITIJU, njegovu ruku nije ispustila nijednog trenutka! (VIDEO)


Poglavar SPC večeras predvodi litiju sa više stotina sveštenika, članova beogradskih crkvenih horova i predstavnika različitih gradskih službi, a brojne poznate ličnosti našle su se tu, pa i Ceca Ražnatović.

Oni su u 19 časova krenuli od Vaznesenjskog hrama, ulicama Kneza Miloša i Kralja Milana, preko Slavije i Bulevara oslobođenja do Hrama Svetog Save na Vračaru, gde je patrijarh služio i moleban za Beograd i njegove žitelje.

Subotica
foto: Strahinja Babović

Domaćin slave ove godine biće gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić koji je pozvao građane da se pridruže litiji, uz poštovanje epidemioloških mera.

Među prvima ispred Hrama Svetog Save u srcu Vračara, stigla je i folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović. Ceca je sa sinom Veljkom Ražnatovićem sa ostalim okupljenima mirno čekala da litija počne, a mnogi ih u masi nisu ni prepoznali.

Porodica Ražnatović je inače poznata kao vrlo pobožna, budući da su na svaki veliki hrišćanski praznik prvi u redovima ispred Hrama Svetog Save, pa tako i danas.

Ceca Ražnatović
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

CECA I BAJA MALI KNINDŽA I NAPRAVILA LOM NA ŽELJKOVIM ROĐENDANU! Zapevali MOREM PLOVI, Veljko i Šijan poskakali! (VIDEO)

00:38

CECA I BAJA MALI KNINDŽA I NAPRAVILA LOM NA ŽELJKOVIM ROĐENDANU! Zapevali MOREM PLOVI, Veljko i Šijan poskakali! (VIDEO)


Kurir

Izvor

Similar Articles

Оставите одговор

Top