Ovde ste
Home > Zabava > Od stresa je SMRŠALA i hitna joj je dolazila, a pumpadžija joj spomenuo i SVEKRVU

Od stresa je SMRŠALA i hitna joj je dolazila, a pumpadžija joj spomenuo i SVEKRVU


Foto: Shutterstock, Pirntscreen/Instagram

Nemoguće je pronaći nekoga ko u komšiluku ne zna za Jovanu Jeremić. Kako otkrivaju voditeljkine komšije ona je senzacija ne samo na internetu, već i u njihovom kraju. Sreću je svakodnevno i ističu da je ljubazna.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/Ami Dži šou

– Kako da ne znam Jovanu Jeremić? Svi samo pričaju o njenom plesu, o tome što nije bila đak generacije. Ona je pozitivna lujka. Uvek je raspoložena kad je sretnem, ali je isto tako često u žurbi. Nasmeje se i pozdravi ali nema vremena da se zadržava sa mnom. Najviše sam je pratila dok je vodila „Parove“, u takvom projektu je bila odsečna i neposredna. Tražila je od svih takmičara disciplinu unutar rijalitija, što nije nimalo lako. Zanima me gde će sada preći kada je dala otkaz? Čitala sam u medijima da je u ponudi nekoliko televizijskih kuća, ali videćemo – poručuje komšinica iz zgrade, dok komšija koji stanuje preko puta nije imao lepo mišljenje.

– Bože svašta. Znam ko je Jovana Jeremić, ali što je ona meni bitna? Ništa mi ne znači ni njen otkaz, a ni gde će raditi – rekao je komšija.

Na obližnjoj pumpi, radnici su imali samo reči hvale za voditeljku.

– U poslednje vreme je svakodnevno viđamo sa detetom i drago mi je da konačno može Lei da se posveti. Često muž i ona odlaze na ručkove, kafe, ali sam viđao i njenu svekrvu. Poznajem ih i privatno, pa zbog toga znam ko sve čini njihovu porodicu. Svekrva joj je ljubazna žena i često je sa Leom u šetnji po kraju. Kad god Jovana nije mogla od obaveza da se posveti detetu, tu je ona bila za njih – govori pumpadžija, dok iz obližnje prodavnice kažu da su videli kako je dolazila Hitna pomoć ispred voditeljkine zgrade i to nekoliko puta.

– Videli smo kako Hitna pomoć dolazi po Jovanu. Od stresa je smršala, vidi se razlika u kilaži. Previše je sebe opteretila i trebalo bi da uživa u životu. Desi se da kada dođe u prodavnicu da zaboravi po šta je došla. Brzo joj lete misli, zbunjena je i često zabrinuta. Čitam ovih dana o njoj u novinama, volela bih da je gledam ponovo na televiziji. Meni je ona interesantna – zaključuje kasirka.

Jovana Jeremić
foto: Ana Paunković, Nikola Anđić

kurir.rs/blic

Bonus video:

OVO JE TAJNA NJENOG USPEHA! Jovana Jeremić NA ROLERIMA uletela u zgradu televizije, kolege zatečene: Šta radiš, crna ženo?! VIDEO

00:43

OVO JE TAJNA NJENOG USPEHA! Jovana Jeremić NA ROLERIMA uletela u zgradu televizije, kolege zatečene: Šta radiš, crna ženo?! VIDEO


Kurir

Izvor

Similar Articles

Оставите одговор

Top