Stranica
Home > Auto > Bazini Kia Stonic jo jeftiniji, popust i na Sportage dizela

Bazini Kia Stonic jo jeftiniji, popust i na Sportage dizela


Kompanija „Kia Auto“, ovlaeni uvoznik i distributer za vozila iz programa Kia Motors za Srbiju, pokrenula je novu prodajnu akciju u celoj zastupnikoj mrei u Srbiji.Foto: Kia promo

U fokusu kampanje su krosover/SUV modeli Stonic i Sportage. Model Stonic sada ima dodatno povean popust sa 1.000 na 2.000 evra to znai da bazina verzija sa 1.25 motorom u Active paketu opreme startuje sa cenom od 13.490 evra.

Popust se odnosi i na druge motore i pakete opreme koji su dostupni na lageru u Srbiji, dok traju zalihe.

Foto: Kia promo

Foto: Kia promo

Novi Kia Sportage za 2019. godinu takoe je na popustu. Za razliku od sajamske prodajne akcije kada su bili dodatno snieni modeli sa benzinskim motorima, ovoga puta u akcijskoj ponudi su se nali odreeni modeli sa dizel motorom zapremine 1.6 litara sa 136 KS, u opcijama sa manuelenim ili sedmostepenim automatskim DCT menjaem.

Popust na ova vozila je povean sa 4.500 na ak 6.500 evra, a najjeftinija dizel verzija, Sportage 1.6 CRDi LX Active se sada moe kupiti po ceni od 19.690 evra.

Kao i do sada, kupcima je na raspolaganju i nekoliko modela finansiranja kupovine vozila preko domaih banaka i lizing kua, po izboru. Akcijski uslovi vae podjednako u celoj zastupnikoj mrei Kia Motorsa u Srbiji od 6. juna do 31. jula, i to dok traju zalihe.Izvorni link

Slični artikli

Top