Stranica
Home > Auto > Bentayga za sada ostaje “jedinac” Bentley nee praviti novi SUV

Bentayga za sada ostaje “jedinac” Bentley nee praviti novi SUV


Umesto toga, britanski proizvoa radie na unapreenju jedinog SUV-a u svojoj ponudi.Bentley Bentayga Hybrid (Foto: Bentley promo)

Bentley se fokusirao na elektrifikaciju svojih modela, bilo da se radi o hibridnim verzijama ili isto elektrinim automobilima. Tako e ova kompanija, pored ve dostupne varijante Bentayga Hybrid, kupcima ponuditi hibridne verzije modela Continental GT, Flying Spur i Mulsanne.

Iako se oekivalo da nakon trinog uspeha koji je zabeleio prvi SUV ovog proizvoaa – Bentayga, Bentley krene u razvoj jo jednog SUV-a, od toga, barem za sada, nema nita. Kako pie CarSales, koji je imao uvid u nove planove za budunost britanske kompanije, Bentley ne namerava da pravi ni manji, ni vei SUV model od postojeeg, to je u suprotnosti sa signalima koje je fabrika slala tokom 2018. i 2019. godine.

U meuvremenu, Bentley namerava da tehnoloki unapredi model Bentayga na polovini proizvodnog ciklusa ovog vozila.

Bentayga inae ini 50% prodaje automobila britanske superluksuzne marke i ve je najprodavaniji model u stogodinjoj istoriji kompanije. Bentley je 2018. zabeleio rekordnu prodaju, sa 10.000 isporuenih vozila irom sveta.Izvorni link

Slični artikli

Top