Stranica
Home > Auto > Galerija nedelje: Elektrini Volkswagen ID.3

Galerija nedelje: Elektrini Volkswagen ID.3


U sedmici koja je za nama Volkswagen je predstavio, kako kau u nemakom auto-gigantu, trei najvaniji model u istoriji ove kompanije, posle “Bube” i Golfa.Foto: Volkswagen promo

Automobil koji treba da odigra ulogu “Golfa meu elektrinim vozilima” nosi oznaku ID.3, a predstavljen je na aktuelnom frankfurtskom auto-salonu. Kako najavljuju iz Volkswagena bie to prvi u nizu elektrinih modela koje ova kompanija namerava da ponudi kupcima u godinama koje dolaze.

Foto: Volkswagen promo

Foto: Volkswagen promo

Kupcima e biti na raspolaganju tri verzije modela ID.3, koje e se, izmeu ostalog, razlikovati po kapacitetu pogonskih baterija i autonomiji u vonji.

Bazina varijanta ima baterije od 45 kWh, koje omoguavaju da se automobil vozi i do 330 km bez zaustavljanja. Sledei po redu je model sa baterijama kapaciteta 58 kWh i maksimalnom autonomijom koja iznosi 420 km, a u vrhu ponude je vozilo sa baterijama od 77 kWh i radijusom kretanja do 550 km.

Foto: Volkswagen promo

Foto: Volkswagen promo

Volkswagen je jo ranije obeao da cena osnovne varijante modela ID.3 u Nemakoj nee premaiti 30.000 evra.

Ostale tehnike detalje moete pronai u posebnom tekstu na naem sajtu, a vie fotografija VW ID.3 pogledajte u naoj Galeriji.Izvorni link

Slični artikli

Top