Stranica
Home > Auto > Kako e izgledati novi Mercedesov kompaktni krosover FOTO

Kako e izgledati novi Mercedesov kompaktni krosover FOTO


Obnova Mercedesove familije kompaktnih automobila je pri kraju, a naredni model koji e debitovati je GLA druge generacije.Mercedes GLA za 2020. – spekulativni render (Izvor: Kolesa.ru)

Nemaki proizvoa ve je predstavio novu A klasu hebek, zatim njenu limuzinski verziju, kao i B klasu, te CLA i CLA Shooting Brake. Kao poslednji u nizu, nedavno je prikazan i potpuno novi kompaktni SUV – Mercedes GLB. Sledei je krosover GLA druge generacije, iji “kamuflirani” pretprodukcijski primerci ve krstare evropskim putevima u sklopu zavrnih testova uoi svetske premijere ovog modela.

Na Internetu su pojavili i nezvanini, spekulativni renderi koji pruaju sliku o tome kako e priblino izgledati novi Mercedes GLA. Meu uspelijim reenjima je ono koje je predstavio Kolesa.ru. Renderi su zasnovani na zvaninim fotografijama nove A klase, a GLA je prikazan kao vozilo sa povienim odstojanjem od tla i zatitnim dodacima na donjim delovima karoserije.

Mercedes GLA za 2020. - spekulativni render (Izvor: Kolesa.ru)

Mercedes GLA za 2020. – spekulativni render (Izvor: Kolesa.ru)

Osim dizajna, novi Mercedes GLA od A klase e pozajmiti i paletu motora, pa – izmeu ostalog – treba oekivati da e kompaktni krosover u ponudi imati i novi 4-cilindarski 1.3 litarski turbo-benzinac, razvijen u saradnji sa kompanijom Renault. U vrhu game nalazie se sportske AMG verzije – GLA 35 i GLA 45, a dvolitarskim turbo-agregatima od 306 ks i 422 ks.

Novi Mercedes GLA debitovae kasnije ove godine, a prva izgledna prilika za premijeru ovog modela ukazae se u septembru, kada se u Frankfurtu odrava tradicionalni salon automobila.Izvorni link

Slični artikli

Top