Stranica
Home > Auto > Kako se prestrojiti u picu lepa re i gvozdena vrata otvara VIDEO

Kako se prestrojiti u picu lepa re i gvozdena vrata otvara VIDEO


Voza iz Los Anelesa pronaao je zanimljiv i zabavan nain da ubedi druge uesnike u saobraaju da ga propuste u guvi.Screenshot YouTube

U saobraajnom picu vlada velika nervoza, pa nije uvek lako prestrojiti se u susednu traku zbog nestrpljivih i netolerantnih vozaa. esto smo svedoci situacija koje su na ivici incidenta i tue, a razmena psovki meu vozaima postala je uobiajena stvar.

A reenje je sasvim jednostavno i zahteva minimum komunikacije – bilo da je re o gestikulaciji ili kreativnom pristupu kome je pribegao ovaj voza iz Los Anelesa, koji je kroz prozor automobila isturio tablu na natpisom “molim vas, pustite me”. Nakon to su ga propustili da se prestroji, voza nije zaboravio da im se ljubazno zahvali, pomou druge table na kojoj pie “hvala”:

Kao to se vidi na snimku, ovakvo reenje ne samo to je delotvorno, ve deluje zabavno i oputajue na druge vozae i smanjuje nivo nervoze. Meutim, postavlja se pitanje da li bi ono “upalilo” i u beogradskoj saobraajnoj guvi, ili bi moda imalo suprotan efekat?

A da li vi proputate druge vozae u “picu” kada vidite da ele da se prestroje i kako biste reagovali na jednu ovakvu ideju?Izvorni link

Slični artikli

Top