Stranica
Home > Auto > Mustang Shelby GT350R dobio delove snanijeg GT500 FOTO

Mustang Shelby GT350R dobio delove snanijeg GT500 FOTO


Ford je predstavio novi Mustang GT350R koji je dobio komponente snanije brata GT500.Foto: Ford promo

Novi GT350R je dobio novu geometriju prednjeg veanja. Preraeni delovi takoe ukljuuju nove nosae upravljaa, podeavanja elektrinog servo upravljaa i redizajnirani runi mehanizam za upravljanje na visokom tragu od GT500.

Spolja, oni koji ele dodatno da privuku panju bez “urlanja” motora, mogu da narue Grabber Lime i Tvister Orange boju karoserije.

Foto: Ford promo

Foto: Ford promo

Kultne metalik srebrna i crvena su takoe nove, manje ive nijanse. Snani Mustang takoe dobija sistem FordPass Connect koji omogućava korićenje telefonske aplikacije za pronalaenje vozila, zakljuavanje ili otkljuavanje vrata, nadgledanje nivoa goriva i ulja i praćenje upozorenja za odravanje.

to se ostalog tie GT350 i GT350R za 2020. su zadrali sve od prethodne generacije. Ispod haube nalazi se 5,2-litarski V8 sa ravnom radilicom, koja mu daje zvuk drugaiji od ostalih Mustanga.

Foto: Ford promo

Foto: Ford promo

Agregat proizvodi 533 KS i 582 Nm obrtnog momenta. Broj obrtaja ide do impresivnih 8.250 u minutu. Jedina opcija menjaa je manuelni estostepeni.

GT350R je zadrao isti pogonski sklop, ali nudi na raspolaganju vie karakteristika usmerenih na praćenje, ukljuujući tokove od ugljenih vlakana i preraen karoserijski komplet sa drugaijim prednjim razvodnikom i agresivnijim zadnjim krilom.

Foto: Ford promo

Foto: Ford promo

Ako ste gladni za većom snagom, na putu je novi Mustang Shelbi GT500 sa 5,2-litarskim V8 motornim agregatom koji stvara 771 KS i 850 Nm, uparen sa sedmostepenim automatikom sa dvostrukim kvailom.

Shelbi moe da pree etvrt milje (oko 400m) za 10,6 sekudi, dok je maksimalna brzina fabriki ograniena na 290 km/h. Moe preći etvrtinu milje za navodnih 10,6 sekundi i dostići fabriki ogranienu maksimalnu brzinu od 180 milja na sat (289,6 kilometara na sat).

Foto: Ford promo

Foto: Ford promo

Foto: Ford promo

Foto: Ford promoIzvorni link

Slični artikli

Top