Stranica
Home > Auto > Prvi koda Kamiq siao sa proizvodne trake FOTO

Prvi koda Kamiq siao sa proizvodne trake FOTO


Prvi model nove kode Kamiq siao je sa proizvodne linije u fabrici u Mladoj Boleslavi. Kompaktni gradski SUV-kompletirao je koda SUV portfolio.Foto: koda Auto promo

Posle modela Kodiaq i Karoq, trei po redu je novi model Kamiq koda SUV za evropsko trite i kombinuje prednosti SUV-a kao to su vii klirens i povien poloaj sedita sa agilnou kompaktnog automobila.

Serijska proizvodnja novog gradskog SUV poelo je u glavnoj fabrici u Mladoj Boleslavi. Uz najnovijeg lana kode tu se prace i modeli Ostavia, Fabio, Scala i Karoq.

Proitajte jo Konano je stigao – koda Kamiq FOTO/VIDEO

“Za nas je poetak proizvodnje za svaki novi koda model uvek poseban trenutak. Tokom proteklih nekoliko meseci, uradili smo sve pripreme u proizvodnji i logistici da uspeno pokrenemo novi Kamiq model u segmentu gradskog SUV-a. Uvereni smo da e u tipinom koda stilu model Kamiq takoe impresionirati nae klijente sa odlinim kvalitetom i mnogo praktinih mogunosti”, rekao je dr Majkl Oeljeklaus,iz odbora za proizvodnju i logistiku koda Auto.

Foto: koda Auto promo

Foto: koda Auto promo

koda je uloila oko 100 miliona evra u proizvodnju ovog modela u Mladoj Boleslavi. Proizvodna linija za MKB27 platformu je adaptirana sa novim alatima.

U pogonima za farbanje i finalnu montau, napravljene su fundamentalne promene da bi se svaki dan proizvelo po 400 novih Kamiq modela.

Proitajte jo Najbolje je parkirati se uz kodu Kamiq VIDEO

Sa ukupnom duinom modela od 4.241 mm, Kamiq nudi veliku koliinu prostora za sve putnike i prtljag.

Zahvaljujui savremenim sistemima za pomo i izbor efikasnih, tedljivih motora i najnovijim online povezivanjima, to savreno odgovara zahtevima mlae, urbane ciljne grupe.

Nudei novi gradski SUV iskljuivo sa pogonom na prednje tokove, koda zadovoljava elje kupaca u ovom segmentu vozila u pogledu vonje.Izvorni link

Slični artikli

Top