Stranica
Home > Auto > Prvi sajam vozila za meunarodni transport odrae se u oktobru u Kragujevcu

Prvi sajam vozila za meunarodni transport odrae se u oktobru u Kragujevcu


Trodnevna manifestacija, prva ovakve vrste u Srbiji, posveena je kompanijama i preduzetnicima koji se bave meunarodnim transportom i pojedincima koji ele da vie saznaju o ovom poslu.Foto: Eximpress promo

Pod pokroviteljstvom i u organizaciji kragujevake kompanije Politek, proizvoaa nadgradnji na lakim i srednjim komercijalnim vozilima, od 10. do 12. oktobra u hali i na otvorenom prostoru umadijskog sajma u Kragujevcu odrava se prva izloba vozila i opreme za drumski meunarodni transport – TRANSTEK 2019.

Trodnevna manifestacija, prva ovakve vrste u Srbiji, posveena je kompanijama i preduzetnicima koji se bave meunarodnim transportom i pojedincima koji ele da vie saznaju o ovom poslu.

Tokom ove specijalizovane izlobe poslovnog karaktera posetioci e imati priliku da vide, probaju i kupe vozila mnogih renomiranih marki, upoznaju se sa njihovim karakteristikama i ostvare brojne pogodnosti i popuste.

Pored vozila i nadogradnji, bie prisutne i kompanije koje pruaju usluge ili prodaju delove i opremu za vozila u meunarodnom transportu, poput distributera pneumatika, veleprodavaca goriva, osiguravajuih i lizing kua, kompanije koje se bave praenjem i telematikom, prodavci ureaja za elektronsku naplatu putarine…

U sva tri dana, za zainteresovane e biti organizovane trodnevne radionice o raznim temama vezanim za transport, vozila i poslovanje u ovoj brani.

Foto: Eximpress promo

Foto: Eximpress promo

Uee na ovoj jedinstvenoj manifestaciji je do sada potvrdilo etrdesetak renomiranih proizvoaa i kompanija iz ove brane. Meu njima su, recimo, predstavnici i prodavci lakih komercijalnih vozila Mercedes-Benz, Mitsubishi-Fuso, Volkswagen, Fiat, Iveco, Renault trucks, Isuzu.

Posetiocima e biti pruena jedinstvena prilika da se na istom mestu upoznaju i s ponudom uvoznika i prodavaca srednjetekih i tekih komercijalnih vozila – prisustvo najatraktivnijim eksponatima su najavili Mercedes-Benz, Volvo Trucks, Iveco, Renault Trucks, Scania, MAN.

Na otvorenom prostoru bi, pored tegljaa i velikih solo kamiona, trebalo da se pojave i eksponati najpoznatijih proizvoaa prikljunih vozila koja se prodaju u Srbiji: Schmitz Cargobull, Kgel, Schwarzmller, Wielton, Kssbohrer. Pored privrednog programa, svoje prisustvo su potvrdili i predstavnici premijum automobilskih brendova – Mercedes, Jaguar, Range Rover.

Izlagai najavljuju da e posetioci imati mogunost da neka od vozila isprobaju kraom vonjom u okolini umadija sajma.

Na prvoj domaoj izlobi posveenoj meunarodnom drumskom transportu oekuju se i drugi izlagai ija je delatnost neposredno ili posredno vezana za ovu delatnost.

Ulaz i parking za posetioce tokom manifestacije TRANSTEK 2019 bie besplatni.Izvorni link

Slični artikli

Top