Stranica
Home > Auto > Sajam polovnih automobila na Auto-moto berzi u Novom Sadu

Sajam polovnih automobila na Auto-moto berzi u Novom Sadu


Savez vozaa Vojvodine organizuje prvu Auto-moto berzu u subotu i nedelju, 21-22. septembra, na Novosadskom sajmu, pie sajt Polovni automobili.Foto: B92 (ilustracija)

Centralni dogaaj je Sajam polovnih automobila, dostavnih vozila, motora i opreme, a radno vreme za posetioce bie od 10 do 20 asova.

Cilj Auto-moto berze je da Sajmom polovnih automobila, dostavnih vozila, motora i opreme podri lokalno trite i ponuae, a potencijalnim kupcima, na jednom mestu, omogui uvid u kompletnu ponudu. Kako bi posetioci to kvalitetnije proveli vreme na Novosadskom sajmu, osmiljen je veoma atraktivan pratei program.

Posetioce oekuje Izloba oldtajmera, Izloba modifikovanih vozila , predstavljanje auto-moto klubova i udruenja, Berza maketa i igraaka automobila, CAR SHOW drift zabavni program, Saobraajna olimpijada i zatvaranje moto sezone sa muzikim programom. U duhu razvoja i afirmacije dogaaja u oblasti automobilizma i saobraaja, a po ugledu na evropske i svetske manifestacije, Auto-moto berza po sadraju i kvalitetu parira sajmovima i slinim dogaajima.

Na oko 10.000 m2 izlagakog prostora, posetiocima e biti prezentovana bogata ponuda automobila i opreme. Imae priliku i da se drue sa ljubiteljima motociklizma, kao i da uivaju u mnotvu aktivnosti koje su spremili izlagai, a najmlae posetioce oekuju vredni pokloni i nagrade.

S obzirom na to da se Auto-moto berza organizuje prvi put, organizatori su izlagaima polovnih vozila i opreme (pravnim licima) obezbedili besplatan izlagaki prostor.

Cena ulaznice za posetioce je 200 dinara. Uz svaku kuljenu ulaznicu Atlas servis dodeljuje besplatnu pomo na putu tokom 3 meseca. Ulaznice e se prodavati u auli Novosadskog sajma.Izvorni link

Slični artikli

Top