You are here
Home > Društvo > Alek Boldvin prvi put pred kamerama o ubistvu Hačins

Alek Boldvin prvi put pred kamerama o ubistvu Hačins

Fallback Image


“Bila je moj prijatelj”, rekao je Boldvin paparacima koji su ga pratili u američkom gradu Mančester, gde boravi sa porodicom od kada je došlo do pucnjave.

alek, boldvin

On je naglasio da ne sme da govori o detaljima pucnjave, ali da je stalno u kontaktu s suprugom i sinom Hačins.

“Nije mi dozvoljeno da dajem nikakve komentare zbog toga što je istraga u toku”, rekao je Boldvin.

On je dodao da se video sa suprugom i sinom Hačins nakon nesreće tokom snimanja filma do koje je došlo kada je Boldvin pucao iz pištolja rekvizita, ali nije znao kako da okarakteriše kako je susret prošao.

“S vremena na vreme se dešavaju nesreće na snimanjima, ali ništa slično ovome”, ocenio je Boldvin.

Glumac, koji je i producent filma, dodao je i da ne može da kaže da li će ikada ponovo raditi na filmu čije snimanje zahteva korišćenje vatrenog oružja, poput onog na snimanju “Rđe”, prenosi Si-En-En. .

Boldvin je nesrećnim slučajem upucao i ubio direktorku fotografije Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Souzu tokom snimanja filma u Novom Meksiku.

Oružarka: Producenti filma Rđa dozvolili nebezbedan set

Oružarka koja je vodila brigu o oružju na snimanju vesterna “Rđa” rekla je da su producenti dozvolili “nebezbedan” set i odbacili njene zahteve da se uvedu obuka i ostale mere, pre nego što je glumac Alek Boldvin slučajno pogodio i usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins, preneli su američki mediji.

Advokati 24-godišnje oružarke Hane Gutijerez objavili su saopštenje u kojem su naveli da je za nju bezbednost bio “prioritet broj jedan”.Izvor

Similar Articles

Top