You are here
Home > Društvo > Intesa Sanpaolo dobitnik Global SME Finance nagrade za 2021. godinu

Intesa Sanpaolo dobitnik Global SME Finance nagrade za 2021. godinu

Fallback Image


Intesa Sanpaolo dobitnik je nagrada za „Inovativni proizvod godine“ i „Odgovornog digitalnog inovatora godine“ u okviru Global SME Finance nagrada za 2021. godinu, gde se nagrađuju finansijske institucije i fintek kompanije koje podržavaju rast MSP u pružanju proizvoda i usluga namenjenih za njih.

Global SME Finance nagrade promoviše SME Finance Forum, a organizuje Međunarodna finansijska korporacija (IFC), članica Grupe Svetske banke. SME Finance Forum upravlja globalnom mrežom od preko 220 finansijskih institucija i tehnoloških kompanija.

Intesa Sanpaolo je dobila nagrade u sledećim oblastima:

· „Inovativni proizvod godine“ za proizvode Circolante Impresa Smart i Confirming. Prvi pomenuti proizvod je kratkoročni kredit koji kompanija može da uzme direktno onlajn za obnavljanje zaliha i rebalans pokrivanja ciklusa proizvodnje. Međunarodna Confirming platforma je potpuno digitalna platforma za finansiranje lanaca snabdevanja koja takođe obuhvata i Diviziju internacionalnih banaka članica Grupe (ISBD), koja uključuje poslovne banke koje posluju u Centralnoj i Jugoistočnoj Evropi.

· „Odgovorni digitalni inovator godine“ za Program digitalne transformacije poslovanja banke, koji takođe omogućava korporativnim klijentima da efikasno obavljaju sve bankarske poslove onlajn, uz uštede i novca i vremena.

Intesa Sanpaolo je bila jedna od prvih banaka na italijanskoj i evropskoj pozornici koja je u potpunosti digitalizovala svoje procese za korporativne klijente.Izvor

Similar Articles

Top