You are here
Home > Društvo > Nagrađeni pripadnici kriminalističke policije u Kraljevu

Nagrađeni pripadnici kriminalističke policije u Kraljevu

Fallback Image


Aleksandar Vulin im je tokom sastanka izrazio zahvalnost i poručio da su zahvaljujući njima naše ulice bezbednije.

“Svojim efikasnim i marljivim radom stali ste na put trgovini narkoticima, zaplenili ste značajnu količinu marihuane i uhapsili narko-dilere koji truju našu decu. Zahvaljujući uspešno sprovedenoj akciji naše ulice su bezbednije, naša deca su bezbednija, jer više od 321 kilogram marihuane neće dospeti do njihovih ruku. Budite sigurni da je svaki narko-diler koji je spreman da proda drogu našoj deci isto tako u stanju da zbog novca i profita ubije našu decu i zato je vaša akcija od nemerljivog značaja”, poručio je Vulin.

Ponovio je svoj stav da marihuana u Srbiji neće biti legalizovana dok god je na njenom čelu Aleksandar Vučić i poručio da se on lično zalaže za to da dilerima koji prodaju drogu našoj deci treba suditi kao za pokušaj ubistva.

Efikasnim radom pripadnika kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu, u saradnji sa Odeljenjem za suzbijanje krijumčarenja Uprave carina, zaplenjeno je više od 321 kilogram marihuane i tom prilikom su uhapšene tri osobe.

Policija je uhapsila B. P. (1980) iz Kraljeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kao i dvoje crnogorskih državljana S. R. (1989) i A. P. (1996), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga u pomaganju.

U kamionu kojim je upravljao B. P., u duplom pregradnom zidu prednjeg dela prikolice pronađen je 61 paket sa ukupno oko 321,3 kilograma marihuane, dok su, kako se sumnja S. R. i A. P. automobilom išli ispred kamiona i osumnjičenog B. P. obaveštavali o prisustvu saobraćajnih patrola na putu.Izvor

Similar Articles

Top