You are here
Home > Društvo > NOVI KORONA PRESEK Broj zaraženih ponovo skočio

NOVI KORONA PRESEK Broj zaraženih ponovo skočio

Fallback Image


U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 24.653 osoba, od kojih je pozitivno 7.111 dok je, nažalost, 60 osoba preminulo.

Na respiratorima je 282 pacijenata.

Podsetimo, juče je od ukupno 19.952 testiranih, njih 5.896 je bilo pozitivno, dok su nažalost 63 osobe preminule.

Na respiratorima je bilo 290 pacijenata.

Sednica Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa biće održana najverovatnije u petak kada bi trebalo da padne konačna odluka o jesenjem raspustu.

Kako je “Blic” već pisao na sednici Kriznog štaba trebao bi da bude usvojen predlog tima za škole prema kojem bi jesenji raspust trebalo da traje od 8. novembra, što znači da đaci u školu idu do petka.

A u narednim danima država će reagovati na savete koje dele zdravstveni radnici na vajber grupi koja propagira upotrebu leka Ivermektin – rekao je ministar zdravlja Zlatibor Lončar. Država će u narednim danima uraditi svoj deo posla, jer je velika bruka i sramota da lekari preporučuju lek koji nije registrovan, a koji se koristi u veterini, poručio je danas ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

On je istakao da je Srbija ozbiljna država, te stoga ti lekari neće više biti u prilici da takve stvari rade, bar ne kao zvanični predstavnici zdravstvenog sistema.Izvor

Similar Articles

Top