You are here
Home > Društvo > SNEŽNA KATASTROFA U NOVOJ VAROŠI Opet zavejana sela u okolini, nema struje, a smetovi dostigli visinu i do TRI METRA (FOTO)

SNEŽNA KATASTROFA U NOVOJ VAROŠI Opet zavejana sela u okolini, nema struje, a smetovi dostigli visinu i do TRI METRA (FOTO)

Fallback Image


Normalizacija teške situacije na teritoriji opštine Nova Varoš kratko je trajala, jer su jak vetar i nove snežne padavine donele su nove probleme meštanima planinskih sela.

Veliki broj lokalnih puteva ponovo je potpuno neprohodno, a zbog kvara na elektro-mreži opet je došlo do prekida u snabdevanju električnom energijom.

Foto: Rina

– Većina puteva u mesnim zajednicama Bela Reka, Jasenovo, Кućani, Božetići, Trudovo, Draglica i Akmačići su posle sinoćnih padavina pod snežnom blokadom. Usled jakog vetra formirani su smetovi visine i do tri metra – kaže Radosav Vasiljević, predsednik opštine Nova Varoš, prenosi Rina.

Foto: Rina

On navodi da su sve raspoložive mašine su na terenu i da se neprohodni putevi moraju probiti u toku dana.

Foto: Rina

– Sutra je velika slava, Sveti Nikola, mnogo ljudi slavi, čak su se i meštani uključili sa svojim mašinama kako bi sneg što pre bio pročišćen – kaže on.Izvor

Similar Articles

Top