You are here
Home > Društvo > Žandarmerija spremna da odgovori svakom zadatku i izazovu

Žandarmerija spremna da odgovori svakom zadatku i izazovu

Fallback Image


Obraćajući se pripadnicima Žandarmerije koji su tokom sedam radnih tačaka pokazali visok nivo obučenosti i spremnosti na takmičenju “Žandarmerijski višeboj 2021”, Aleksandar Vulin je istakao da je ta jedinica jedna od najelitnijih Ministarstva unutrašnjih poslova spremna da odgovori svakom zadatku i izazovu, baš kao što je spremna i da u svakom trenutku zaštiti državu i njene građane.

“Tokom nadmetanja pokazali ste visok nivo sposobnosti, spremnosti i obučenosti, ali ste isto tako pokazali i visok nivo profesionalizma i patriotizma koji su garancija da će svaki izazov biti savladan, a životi i imovina građana biti sačuvani”, naglasio je Vulin.

Dodao je i da od njih u narednom periodu očekuje još veću posvećenost i odgovornost.

“I danas ste pokazali da ste sposobni i spremni da izvršite svako naređenje državnog rukovodstva i predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića. Predsednik Aleksandar Vučić ceni trud i rad svakog od vas, pružajući ogromnu podršku, a ona se ogleda i kroz obezbeđivanje boljih uslova za rad, kroz brojna ulaganja u opremu i oruđe, ali i konstantno povećanje plata”, naglasio je Vulin.

Poručio im je i da neprestano vežbaju,  da uče, rade, usvajaju nova znanja i veštine, jer samo na taj način mogu uspešno da savladaju sve prepreke i odgovore svim bezbednosnim izazovima koji su, kako je rekao, pred nama.

U višeboju na Goču je učestvovalo devet ekipa iz svakog odreda Žandarmerije, kao i ekipa Ronilačke jedinice Žandarmerije.Izvor

Similar Articles

Top