Stranica
Home > Ekonomija > Dostupna vlasnicima telefona: Epl počeo da izdaje svoju platnu karticu

Dostupna vlasnicima telefona: Epl počeo da izdaje svoju platnu karticu


Njujork — Američka kompanija Epl je danas počela sa izdavanjem svoje platne kartice “Epl kard” (Apple card) koja će biti dostupna korisnicima Eplovog “ajfona”.


Izvor: Tanjug

Foto: Epa/HOW HWEE YOUNG

Epl je lansiranje kartice najavio još u martu, u partnerstvu sa američkom investicionom bankom Goldman Saks, podseća američka agencija AP.

Ograničen broj korisnika “ajfona”, koji su ranije iskazali interesovanje za karticu, dobiće danas imejl obaveštenja od Epla, u kojem se pozivaju da se prijave za dobijanje kartice preko aplikacije Wallet (novčanik) na svom “ajfonu”.

Proces odobravanja virtuelne kartice trajaće nekoliko minuta, a ako podnosilac prijave bude odobren, “Epl kard” može biti odmah korišćena, izjavio je danas portparol kompanije.

Za isporuku fizičke kartice, napravljene od titanijuma, biće potrebno oko dva do tri dana, a kartica je, kako je saopšteno, za sada dostupna samo u SAD.

Kompanija je obećala brzu prijavu za dobijanje kartice i eliminisanje većine naknada, navodeći takođe da korisnici koji kupovinu plaćaju preko Eplove aplikacije za plaćanje Apple Pay dobijaju povraćaj novca u gotovini u visini dva odsto od vrednosti izvršene transakcije.Izvorni link

Slični artikli

Top