Stranica
Home > Ekonomija > Gradi se hotel Vrnjačke terme: Kompleks sa osam bazena biće otvoren 2021.

Gradi se hotel Vrnjačke terme: Kompleks sa osam bazena biće otvoren 2021.


Vrnjačka Banja — Vrnjačka Banja će do kraja avgusta 2021. biti bogatija za novi hotel Vrnjačke terme, kažu za eKapiju iz kompanije Gile gas, koja je investitor ovog projekta.


Izvor: eKapija

Foto: Depositphotos/YegorP

U gradnju je uloženo 7.347.000 evra, navode iz te kompanije.

Gradnja Vrnjačkih termi, površine 16.261 kvadratnih metara, počela je krajem oktobra 2018, a predviđeno je da hotel sadrži 65 soba, 15 apartmana i jedan rezidencijalnii apartman, odnosno ukupno 160 ležaja.

“Od dodatnog sadržaja planira se pet zatvorenih i tri otvorena bazena sa mineralnom vodom, velness i spa-centar, mala i velika kongresna sala sa 110 i 30 mesta, nekoliko restorana i lobi-bar, teretana, bioskop, koncertni amfiteatar, dečja igraonica, bilijar, minigolf na otvorenom, 12 garažnih mesta, veliki hotelski park”, kažu iz kompanije.

Arhitektonsko rešenje izradio je Projektni biro TS Arhitektura, a građevinske radove izvodi firma Nikolić iz Vrnjačke Banje, piše eKapija.

“VS Energy iz Vrnjačke Banje radi betonažu, Lijena kom obavlja nadzor radova vezanih za vodovod. Tehnograd inženjering iz Kraljeva nam je dobavljač za gvožđe, a Termovent Kraljevo zadužen je za grejanje, dok firma Katić izvodi električarske radove”, kažu iz kompanije Gile gas.

Oprema je, kako navode, iz uvoza, firmi Polgun i Nozbart iz Turske.

Vrnjačke terme će po otvaranju zaposliti 70 radnika.Izvorni link

Slični artikli

Top