Stranica
Home > Ekonomija > Olakšano poslovanje uz “sa nama na putu” karticu lojalnosti

Olakšano poslovanje uz “sa nama na putu” karticu lojalnosti


Beograd — Na NIS benzinskim stanicama omogućeno odloženo plaćanje do 45 dana.


Izvor: B92

Foto: NIS

Prioritet svake kompanije, bilo da su u pitanju veliki sistemi ili mala i srednja preduzeća, jeste uspešno poslovanje. Svakodnevne poslovne aktivnosti uključuju i poslovna putovanja a samim tim i povećanje mesečnih izdataka za gorivo što za korisnike koji većinu radnog vremena provode za volanom predstavlja značajnu stavku u redovnoj evidenciji troškova.

Za sve one čija poslovna delatnost podrazumeva veliki broj pređenih kilometara kompanija NIS pripremila je rešenje koje će im olakšati da unaprede svoj biznis i svoje poslovanje.

Reč je o jedinstvenoj pogodnosti koju je NIS razvio u saradnji sa Sberbank Srbija, a koja pruža mogućnost da korisnik „Sa nama na putu“ kartice lojalnosti plaćanje na benzinskim stanicama NIS-a izmiri naknadno, odnosno na odloženo do 45 dana, što značajno doprinosi optimizaciji mesečnih troškova, ali i efikasnijem upravljanju poslovnim budžetom.

Glavna prednost ko-brend platne kartice „Sa nama na putu“ je jednostavan i brz proces podnošenja zahteva, i to bez odlaska u Sberbanku i obimne dokumentacije. Dovoljno je pripremiti važeću ličnu kartu, vozačku dozvolu i karticu „Sa nama na putu“ .

Na odabranim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama se podnesi zahtev za platnu funkcionalnost i ako se ispunjavaju uslovi u narednih par dana sa karticom SNNP će moći da se plaća. Zahvaljujući mobilnoj aplikaciji „Sa nama na putu“ korisnicima je omogućeno da u svakom trenutku imaju uvid u stanje na kartici, kao i u stanje ostvarenih bonus poena.

Posebna pogodnost kartice je mogućnost izmirenja obaveza na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama potpuno besplatno ili uplatom sa računa korisnika putem e-bankinga ili m-bankinga, uplatom u pošti ili u banci korisnica, čime se značajno štedi vreme i ubrzava poslovanje.Izvorni link

Slični artikli

Top