You are here
Home > Ekonomija > Poziv privrednicima na 4. nedelju Dubai Expo 2020 o edukaciji

Poziv privrednicima na 4. nedelju Dubai Expo 2020 o edukaciji

Fallback Image


Poziv je namenjen privrednim subjektima koji ulažu u inovacije, razvoj, edukaciju, ili to planiraju, bave se obrazovanjem ili blisko sarađuju sa institucijama iz ovog sektora.

privredna, komora, srbije, pks, 660x330

Zainteresovani za Nedelju znanja i učenja (Knowledge and learning Week) treba da popune upitnik na engleskom jeziku i pošalju ga Komori do 12. novembra na imejl obrazovanje@pks.rs.

Svi potrebni materjali i dodatne informacije nalaze se na sajtu PKS.

U saopštenju se navodi da je cilj privredne delegacije Srbije da u ovoj tematskoj nedelji predstavi svoje znanje i dostignuća iz edukacije, kao i ostvari kontakte sa potencijalnim partnerima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i drugih zemalja.

“Posebna tema u ovoj nedelji biće inovacije, veštačka inteligencija, digitalizacija u obrazovanju, dualni model stručnog obrazovanja i druge teme koje su u funkciji učenja za budućnost”, navodi se u saopštenju.

Iz PKS su istakli da je učešće na Svetskoj izložbi domaćim privrednicima omogućeno uz povlašćene uslove, kao što su besplatna avio karta, lokalni transferi, korišćenje Haba Srbije i smeštaj po povoljnim cenama.

Izložba Ekspo 2020 Dubai počela je 1. oktobra i trajaće do 31. marta 2022. godine.Izvor

Similar Articles

Top