Stranica
Home > Ekonomija > Učinićemo beogradski aerodrom najboljim u regionu

Učinićemo beogradski aerodrom najboljim u regionu


Zorana Mihajlović je istakla da veruje da ćemo u godinama koje dolaze videti velike rezultate od koncesije Aerodroma “Nikola Tesla”.

“Mi smo partneri u ovom poslu i u obostranom interesu je da ispunimo ciljeve definisane ugovorom, jer ovo je projekat od nacionalnog interesa za Srbiju i verujem da ćemo u godinama koje dolaze videti velike rezultate od koncesije Aerodroma ‘Nikola Tesla'”, rekla je Mihajlovićeva.

Ukazala je da je Ministarstvo graÄ‘evinarstva, saobraćaja i infrastrukture tu da pruĹľi svu neophodnu podršku kako bi efikasno realizovali dogovorene planove i “uÄŤinili da se aerodrom još brĹľe razvija, a Srbija postane ÄŤvorište vazdušnog saobraćaja u regionu”.

Fransoa Berizo istakao je da kompanija “Vansi” poseduje ogromno iskustvo i znanje potrebno za unapreÄ‘enje jednog aerodroma i da su tu da doprinesu daljem razvijanju beogradskog aerodroma.

“Strateški ciljevi su nam isti, tu smo da uÄŤinimo Aerodrom ‘Nikola Tesla’ još operativnijim i vaša podrška nam je izuzetno znaÄŤajna”, zakljuÄŤio je Berizo.Izvorni link

Slični artikli

Top