Stranica
Home > Film > Ad astra trejler filma Bred Pit Tomi Li Džouns

Ad astra trejler filma Bred Pit Tomi Li Džouns


Stigao je novi trejler za jedan od najiščekivanijih filmova ove godine “Ad Astra” sa Bred Pitom u glavnoj ulozi. Na svom putovanju do ivica solarnog sistema Roj (Bred Pit) otkriće mnoge tajne koje dovode u pitanje prirodu ljudskog postojanja, kao i naše mesto u kosmosu. 

Ovaj naučno fantastični triler smešten je u budućnost, a Roj će pokušati da pronađe nestalog oca, legendarnog astronauta, kog igra Tomi Li Džouns. Pored toga što su obojica astronauti, njihova sličnost ogleda se i u zajedničkom uverenju da se odgovori na sve životne zagonetke kriju duboko u svemiru.

Fantastičan spoj svemirske avanture i ne uvek savršenih međuljudskih odnosa zaintrigiraće čak i gledaoce koji nisu fanovi naučno fantastičnih filmova. U novom trejleru bliže ćemo upoznati glavnog lika i saznati delić priče filma “Ad Astra” (Per aspera ad astra) što na latinskom znači “Preko trnja do zvezda”.

Pored Bred Pita i Tomija Lija Džounsa, sjajnu glumačku ekipu čine Liv Tajler, Donald Saterland i Rut Nega.

Pogledajte trejler filma koji će svetsku premijeru imati 20. septembra, a u naše bioskope će stići u distribuciji Megakom filma.Izvor: YouTube/MegaCom FilmIzvorni link

Slični artikli

Top