Stranica
Home > Film > Amanda Sejfrid uloge Marvel Gamora

Amanda Sejfrid uloge Marvel Gamora


Glumica Amanda Sejfrid, poznata po ulozi u filmovima “Mamma Mia”, nagovestila je u intervjuu za MTV da joj je bila ponuđena uloga superherojke Gamore iz Marvelovih filmova “Čuvari galaksije” i “Osvetnici”.

Iako je odbila da bude deo intergalatičkog tima, Amanda je sada istakla da je možda previše ishitreno odbacila ovu ulogu, jer  njena ćerka obožava ove filmove.

Omiljena vanzemaljka!

“Jednom sam ih odbila i nisu me zvali nazad. Bila je velika uloga u pitanju, ali ne žalim. To je istina, jer nisam želela da budem ofarbana u zeleno šest meseci svake godine”, rekla je ona za MTV i dodala:

“Prelepe, prelepe priče govore kroz te superheroje i moja ćerka je opsednuta njima. Deo mene želi da sam to uradila, ali deo mene je u fazonu: ‘Imam život da živim!’ Mislim da ne bih bila srećna”, zaključila je glumica.

Hakeri obrukali holivudske lepotice!

Ulogu Gamore, kćerke ozloglašenog Tanosa, je na kraju dobila glumica Zoi Saldana, a sudbina ovog lika je trenutno neizvesna – što znaju oni koji su filmove gledali, a drugima nećemo da kvarimo ugođaj otkrivanjem više detalja!


Foto: YouTube/screenshot/Oğuz KarabıçakIzvorni link

Slični artikli

Top