Stranica
Home > Film > Bilo jednom u Holivudu rekordna gledanost u regionu

Bilo jednom u Holivudu rekordna gledanost u regionu


Film “Bilo jednom u Holivudu” već pogledalo više od 70.000 ljudi, ako ste među njima, glasajte u anketi!Izvor: MONDO

Bioskopska publika u Srbiji i regionu sa velikim nestrpljenjem dočekala je deveti film Kventina Tarantina! Proteklog vikenda gledaoci su u velikom broju pohrlili u bioskopske dvorane širom regiona, kako bi videli najnovije ostvarenje kultnog reditelja o kojem svi pričaju. Koliko je publika bila željna novog Tarantina najbolje govori podatak da je film u samo prva 4 dana prikazivanja pogledalo više od 70.000 gledalaca!

Film “Bilo jednom u Holivudu” već je nakon prva dva dana prikazivanja (četvrtak i petak) postao Tarantinov film sa najvećom zaradom nakon otvaranja u regionu, a kada se tome dodaju rezultati subote i nedelje krajnje brojke još su impresivnije.

U američkim bioskopima film je do sada zaradio preko 115 miliona dolara i time za isti period prikazivanja prestigao dotadašnjeg rekordera “Prokletnike” (103.9 miliona dolara) dok je ukupna zarada na svetskim bioskopskim blagajnama prešla 122 miliona dolara.

Kritičari imaju samo reči hvale za Tarantinov prikaz zlatnog doba Holivuda, sa neverovatnom glumačkom ekipom koju predvode Leonardo Dikaprio, Bred Pit i Margo Robi. Ujedno je dobio visoke ocene na uglednim web stranicama posvećenim filmu imdb.com (8,2) i rottentomatoes.com (85%).

“Svi ovi podaci govore u prilog tome da se bioskopska publika u poplavi brojnih prednastavaka, nastavaka, ‘spin-of’ filmova i  superjunaka, uželela originalnih naslova i da je Bilo jednom u Holivududefinitivno film leta koji, ukoliko još niste, svakako morate da pogledate na velikom platnu,” navodi distributer Con film.Izvorni link

Slični artikli

Top