Stranica
Home > Film > Blejd Blade rimejk Maheršala Ali Vesli Snajps

Blejd Blade rimejk Maheršala Ali Vesli Snajps


Navikli smo da gledamo Veslija Snajpsa u ulozi lovca na vampire iz filmova “Blejd”, ali kao i mnoge druge filmove, i ovaj je zahvatila “manija” holivudskih rimejkova.

To znači da ćemo gledati novu sagu o polu-čoveku, polu-vampiru Blejdu, ali, kako je najavljeno nedavno na Komik-konu u San Dijegu, ovoga puta će ga tumačiti nagrađivani glumac i dobitnik čak dva Oskara za sporednu mušku ulogu – Maheršala Ali (45)!

Nakon ove vesti, Veslijevi fanovi su “digli bunu” i tražili od glumca da reaguje. Snajps je ispunio njihove želje, ali da bi smirio strasti i otkrio da podržava rimejk, iako je ta vest za njega bila iznenađenje…

“Za sve fanove Blejda koji gubite razum trenutno, opustite se. Iako je ova vest došla kao iznenađenje, SVE JE OKEJ. Takav je biznis zabavne industrije”, rekao je on u izjavi za “Entertainment Weekly” i dodao:

“Veliki sam fan Marvelovog sveta. Imam samo poštovanje prema virtuozu Stenu Liju. Šaljem čestitke Meharšali Aliju, divan i talentovan umetnik čijim se ulogama unapred radujem. Daće Bog da jednom dana radimo zajedno. I ono najbitnije mojim vernim fanovima, ljubav koju mi stalno šaljete je neverovatna. Zahvalan sam na ovoj konstantnoj podršci. Tako da, ne brinite, nije ovo kraj priče“, zaključio je on.

Tragedija glumačke “face” koju smo svi voleli

Iako je svima laknulo što se originalni Blejd ne ljuti zbog promene situacije, neki i dalje žele da je Marvel prvo zvao njega da nastavi s ovim likom.

Ipak, Maheršala Ali je taj koji sada preuzima i očekuje se početak nove franšize tek od 2022. godine. Direktor Marvela Kevin Fidž je nedavno otkrio da je glumac taj koji je zatražio sastanak sa njima i predložio da glumi u filmu o ubici vampira, što su oni oberučke prihvatili.

Snajps je glumio Blejda u tri filma, a poslednji smo gledali 2004. godine – “Blade Trinitiy”.Izvorni link

Slični artikli

Top