Stranica
Home > Film > Boj Džordž film Sofi Tarner

Boj Džordž film Sofi Tarner


Boj Džordž, nekadašnji pevač grupe Culture club, sprema se da radi na predstojećem filmu o sebi, a zvezda “Igre prestolaSofi Tarner, je neko ko će ga možda glumiti!

Prošlog meseca je potvrđeno da će film biti objavljen, ali nije još uvek bilo nikakvih informacija u vezi sa tim ko će sve učestvovati u ovom projektu. Izgleda da su se producenti nameračili da privuku pažnju gledaoca tako što će ubaciti neko “veliko ime” u filmu i tu se pojavila ideja o Sofi…

Udala se Sansa! (FOTO)

“Jedna od najinteresantnijih sugestija je Sofi Tarner”, otkrio je Boj Džordž lično, a ljudi su već počeli da navijaju za ovu ideju, jer što više gledate, čini se da stvarno pevač i glumica liče!

Pevač se ne slaže sa onima koji misle da Tarnerova ne može da glumi Džordža zato što je žensko.

“Jeste čudno, ali je za sada samo sugestija. Mislim da će to uznemiriti ljude i da će govoriti da ne može ona da me igra jer je žensko. Ali, znate, kada sam imao 17 godina, želeo sam da izgledam kao ona, to je bila ambicija”, zaključio je Boj Džordž.

Posle “Igre prestola”… (FOTO, VIDEO)

To bi definitivno bila upečatljiva uloga za mladu Sofi, koja se nedavno oprostila od uloge Sanse Starka, a trenutno tumači lik superherojke u filmu “X-Men: Mračni feniks” – koji se i nije pokazao najbolje na blagajnama.

Da li vi mislite da bi Sofi bila idealna za ulogu Boja Džordža?Izvorni link

Slični artikli

Top