Stranica
Home > Film > Hobs i Šo Paklene ulice novi trejler

Hobs i Šo Paklene ulice novi trejler


Nakon osam fillmova koji su zaradili skoro pet milijardi dolara širom sveta, franšiza “Paklene ulice” predstavlja potpuno novi projekat u kojem Dvejn Džonson i Džejson Stetam repriziraju uloge Luka Hobsa i Dekarda Šoa u filmu “Paklene ulice – Hobs i Šo”.

Sve otkad su se predstavnik zakona, krupni Hobs (Dvejn Džonson) i odmetnik koji ima probleme sa zakonom Šo (Džejson Stetam), prvi put upoznali u filmu “Paklene ulice 7”, njih dvojica ne prestaju da razmenjuju uvrede i teške udarce u pokušajima da savladaju jedan drugoga.

Ali u trenutku kada se unapređeni, sajber-genetski anarhista Brikston (Idris Elba), dokopa tajne biološke pretnje koja može da zbriše čovečanstvo zauvek i angažuje briljantnog, neustrašivog i nestašnog MI6 agenta (Vanesa Kirbi), koja je zapravo sestra Dekarda Šoa, dva zakleta neprijatelja Hobs i Šo moraće da se udruže kako bi savladali jedinog čoveka koji je možda opasniji od njih dvojice.

Film HOBS I ŠO eskplozivno otvara novo poglavlje u filmskom univerzumu PAKLENE ULICE, rasprostirući se širom planete, od Los Anđelesa do Londona i od toksičnih predela Černobilja pa sve do raskošne lepote Samoe.

Pogledajte novi trejler!Izvor: TaramauntIzvorni link

Slični artikli

Top