Stranica
Home > Film > Kejt Bekinsejl fotografije i video biografija

Kejt Bekinsejl fotografije i video biografija


Znate da je prelepa, ali da li znate koliko je blesava, ko su joj sve bivši frajeri i šta trenutno snima? Povodom njenog rođendana, otkrivamo vam sve to!

Glumica Kejt Bekinsejl je jedna od najpoznatijih britanskih glumica koja je sreću potražila “preko bare” i uspela. Itekako.

Zahvaljujući Šarliz Teron koja nije želela da snima “Perl Harbor”, svet je upoznao prelepu Kejt. Usledila je uspešna glumačka karijera i “Underworld” saga.

U privatnom životu (čini se) nije imala toliko sreće – smuvala se sa glumcem Majklom Šinom, dobila kćerku s njim, a nakon osam godina veze su se rastali.

Kejt je, svojevremeno, rekla da ju je povremeno “bilo blam” što je Šin nikada nije zaprosio, uprkos dugom zajedničkom životu i detetu. Ipak, zadržala je smisao za humor, i ljubav za bivšeg!

“Iako svi misle da smo mi glumci posebna sorta i da gledamo kako jedni drugima da iskopamo oči nakon razlaza, to nije istina. Obožavam i njega i njegovu devojku”, govorila je svojevremeno Kejt Beksinsejl.

To je i dokazala kada su pre nekoliko godina godine komičarka Sara Silverman i bivši muž Kejt Bekinsejl raskinuli, a ova joj, da je uteši, poslala bombone na kojima je naslikan lik para pre raskida.

 Na setu “Podzemnog sveta” upoznala je režisera Lena Vajzmana, i zaljubila se. Venčali su se 2004, a razveli 2015. godine.

Kejt se zatim, na iznenađenje mnogih, smuvala sa komičarem Pitom Dejvidsonom, ali se ta romansa ugasila nakon samo nekoliko meseci. Trenutno je “singl”, a upravo je predstavila i novi stajling za leto – Kejt je sada plavuša!

Kejt trenutno radi na seriji “Udovica”, a sledeće godine čeka je zanimljiv projekat. Igraće krvoločnu “izbacivačicu” iz klubova, koja svoj ubilački nagon kontroliše uz pomoć struje!

Izvorni link

Slični artikli

Top