Stranica
Home > Film > Kill Bill treći deo | Mondo Portal

Kill Bill treći deo | Mondo Portal


Petnaest godina od filma “Kill Bill 2”, Kventin Tarantino otkriva da on i Uma Turman aktivno razmišljaju o trećem nastavku kultnog filma, koji žene obožavaju.


Foto: Gif/Kill Bill

Čuveni režiser Kventin Tarantino, koji se sprema da objavi svoj deveti film “Once upon a time in Hollywood”, izjavio je da on i glumica Uma Turman pričaju o potencijalnom trećem nastavku filma “Kill Bill”.

“Prošle nedelje sam pričao sa Umom o tome da snimimo treći deo ovog filma, što smatram da bi mi bio odličan potez”, rekao je Tarantino.

Turmanova je učestovala u pisanju prva dva dela, a takođe je i tumačila glavnu ulogu plaćenog ubice Beatriks Kido, koja je probala da se “izvuče” iz dodatašnjeg prljavog posla i započne porodični život.

To njenom bivšem šefu Bilu (Dejvid Karadin) ne odgovara i odlučuje da je ubije na dan njene svadbe. Niko od prisutnih na venčanju nije preživeo masakr osim Beatriks, koja kreće u osvetu.

Prvi i drugi film “Kill Bill” su imali ogromnu popularnost (imaju je i danas), koja se odslikala i na odličnoj zaradi na blagajnama. Priča o mladoj koja kreće u osvetu nakon krvavog venčanja posebno je omiljena među ženama, koje su u Beatriks (Umi Turman) prepoznale “vodilju” i nekoga ko im uliva snagu. Pojedini su zamerali Tarantinu na previše krvi i nasilja, ali to ne bi bio Tarantino da toga nema.

Jedan od najboljih holivudskih reditelja kaže da ima viziju o radnji trećeg nastavka ovog filma: “Već imam neke ideje, film bi trebalo da prati Vernitinu ćerku”.

Vernitu je u filmu igrala Vivika A. Foks koja je takođe učestvovala u masakru na venčanju. Kada Beatriks dođe da se osveti, Vernitinom ubistvu prisustvuje i njena četvorogodišnja ćerkica Niki. Betatriks joj tada kaže: “Ako ikada budeš želela da osvetiš majku, čekaću te”.

Tarantino već neko vreme najavljuje da će režijom prestati da se bavi kad bude snimio svoj deseti film. Za sada ih ima devet, ako se odluči da deseti bude neki drugi onda “Kill Bill” verovatno neće doživeti svoj treći nastavak.

UMA TURMAN JE NA SVOM INSTAGRAMU PODELILA OVAJ VIDEO KADA SE POVREDILA TOKOM SNIMANJA

Izvorni link

Slični artikli

Top