Stranica
Home > Film > Kralj lavova Lion King utisci o filmu

Kralj lavova Lion King utisci o filmu


Film koji smo dugo čekali konačno je u bioskopima – nova verzija Diznijevog animiranog filma “Kralj lavova” konačno je stigla i rasplakala, nasmejala, zapanjila i… samo malo razočarala.

Pojedini su na Twitteru nakon premijere pisali da su “malkice razočarani jer lavovi baš ne mogu da vas razneže”, drugi su više SLUŠALI Bijonse “što im je odvlačilo pažnju s priče”, a treći tvde da je tim koji je radio na efektima nadmašio celu priču. Prema njima GLEDAĆETE, ali ne i gledati priču o Mufasi, Simbi i Skaru…

“Ovaj film je odličan, ali nikada ga neću gledati dva ili više puta kao što sam to radila s animiranom verzijom”, tvrdi jedna gledateljka na Twitteru.

Ali, ovaj osećaj je samo kod onih koji traže dlaku u jajetu… Milion drugih tvitova govori o rimejku vrednom originala, činjenici da su pojedine dame u bioskopu “isplakale i maskaru i puder”, ali i ovacijama na kraju koje “su bile duže i jače od onih na premijerama mnogo jačih blokbastera”.

Nama ostaje samo da sami pogledamo kako to rade Bijonse (Nala) i Donald Glover (Simba), odnosno Čivetel Edžiofor, Set Rogen i “sam Mufasa” Džejms Erl Džons.Izvorni link

Slični artikli

Top