Stranica
Home > Film > Marvel’s Avengers E3 2019 video trailer A-Day video

Marvel’s Avengers E3 2019 video trailer A-Day video
Izvor: Marvel’s Avengers

Nakon skoro dve i po godine tišine, Square Enix je konačno na E3 2019 prezentaciji prikazao kako izgleda Project Avengers igra, koja sad jednostavno nosi ime Marvel’s Avengers. Zapravo, sama igra nije prikazana, već A-Day video, u kojem se upoznajemo sa našim protagonistima, a koji možete pogledati iznad.

Što se tiče samog gejmpleja, igra se može igrati ili singlplejer ili za do četiri igrača u saradnji, a dolazi na praktično sve platforme, PS4, Xbox One, PC i Stadia. Priča igre počinje tokom A-dana, kada Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow i Thor otkrivaju nove prostorije Avengersa u San Francisku, ali umesto proslave, nastaje katastrofa zbog masivne nesreće. Zbog ovoga svi krive naše heroje i oni se povlače i neće ih biti skoro pet godina i – tu kreće igra…

To je trenutno sve što znamo, kao i informacija da će igra imati veliku podršku i u godinama nakon izlaska, i da će svi superheroji i regioni biti dodati besplatno svim vlasnicima igre, ali i još jedna vrlo važna stvar – neće imati Pay to Win i Loot kutija! Zaista lepa obećanja.

Datum izlaska je 15. maj 2020. godine, objavio je Play! Zine, a da je u pitanju zaista veliki projekat, govori nam i činjenica da čak četiri studija zajednički rade na njemu.

Kako vam se čini ovo što ste pročitali i videli?

Pratite E3 na MONOD i MobIT stranicama >>>Izvorni link

Slični artikli

Top