Stranica
Home > Film > Miona Marković ples oko šipke

Miona Marković ples oko šipke


Mlada glumica Miona Marković (23) otkrila nam je ranije da trenira “pole dance”, a sada i da planira da se jednom u ovoj disciplini i takmiči!

“Pre četiri godine kada sam bila na prvoj godini Fakulteta dramskih umetnsti dobila sam priliku da u studentskom filmu ‘Draž’ igram devojku koja, da bi pomogla majci, počinje da se bavi plesom na šipci. Tada sam prvi put otišla na trening pol densa kako bi se pripremila za ulogu i bila oduševljena sportom koji je u proceduri da postane olimpijski“, rekla je Miona za “Gloriju”.

Glumica otkriva i šta misli o predrasudama koje se vezuju za ples oko šipke: “Predrasude ne postoje. Onaj ko ga vežba prosto ih nema, pa tako ni ja. Evo, ja izazivam sve one koji idu u teretanu i imju predrasude prema plesu na šipci da dođu na jedan čas i vide šta je pravi trening“, rekla je Miona i dodala da bi volela da usavrši pokret “balerina”, ali i: “Pre nego što sam dobila uloge u serijam ‘Koreni’. ‘Žigosani u reketu’ i ‘Jutro će promeniti sve’ pripremala sam se za takmičenje u pol densu, li sam morala da napravim pauzu zbog nedostatka vremena i brige da bih mogla da se povredim. Uprkos kratkom odsustvu, nisam odustala od ideje da se jednom takmičim u ovom sportu“.

Pogledajte MONDO prilog s lepom glumicom:


Izvor: MONDOIzvorni link

Slični artikli

Top