Stranica
Home > Film > Mortal Kombat 11 Kombat Pack Terminator T-800, Sindel video najava Gamescom 2019

Mortal Kombat 11 Kombat Pack Terminator T-800, Sindel video najava Gamescom 2019


Tokom Gamescom 2019 sajma Mortal Kombat igra dobila je najavu za Mortal Kombat 11 Kombat Pack, koji sadrži šest novih likova – Shang Tsung (upoznali smo ga), Nightwolf (upoznali smo ga), Sindel (najavili smo je), Terminator T-800 (Švarci je opet tu), Joker (iz mladosti) i Spawn.

Komentari čitalaca uglavnom se tiču Švarcija, odnosno igrači se raduju njegovom dolasku i nadaju se nizu sjajnih poteza, dok se oko Sindel “lome koplja”. Po jednima je baš onakva, kakvu su je očekivali, dok drugi smatraju da je stara u odnosu na Kitanu, Milenu, Sonju i sve druge mladolike heroine i antiheroine ove popularne igre.

Sindel je već neko vreme tj. u ranijim izdanjima vrlo slično predstavljena, pa ne verujemo da će bora manje ili više imati bilo kakvog uticaja na njene moći i poteze.

Puno komentara je privukao i Joker – od toga da izgleda kao lik iz parodija za odrasle do toga da je najbolji lik Kombat Pack-a dosad. Naravno, svi se nadaju izmenjivim “kožama”, koje bi izgledali kao glumci, koji su oživeli Jokera na filmskom platnu.

Jedino što nas brine, kao i najveći broj gledalaca ovog videa je – ko će dočekati mart 2020. da sve ove likove sakupi?! Ko sad naruči Kombat Pack imaće svaki put nedelju dana pre svih ostalih mogućnost da se “taba“ sa likom, koji dolazi po datumima objavljenim u videu.

Kako se vama čini paket likova za MK11?!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.Izvor: Mortal Kombat

Izvorni link

Slični artikli

Top