Stranica
Home > Film > Novak Đoković film The game changers ishrana vegan

Novak Đoković film The game changers ishrana vegan


Srpski teniser Novak Đoković odabran je kao jedan od najboljih sportista na svetu da učestvuje u projektu koji će se baviti načinom ishrane – i nije jedini.

Dokumentarni film koji će producirati slavni Džejms Kameron, o veganima u vrhunskom sportu dobio je pojačanje u vidu najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Uz novi trejler za film “Oni koje menjaju stvari” (The game changers) producentski tim pojačali su Novak Đoković, devetostruka NBA ol-star zvezda Kris Pol, petostruki prvak Formule 1 Luis Hamilton i legenda akcionih filmova Džeki Čen.

Arnold Švarceneger u trejleru upozorava da “ne mora da znači da si pravi muškarac ako jedeš meso”, kao što se nameće u reklamama, već da je to samo marketing.

Film, koji će režirati Oskarovac Luj Psihojos govori o eksploziji ishrane zasnovane na povrću u profesionalnom sportu.

Prikazivanje filma, kome će biti dodate scene sa snimanja i kadrovi koji su prethodno nisu bili planirani, počeće 16. septembra u više od hiljadu bioskopa širom sveta.

“Ovaj film je veoma inspirativan za mene kako privatno, tako i poslovno. Ponosan sam što sam deo ovog tima i jedva čekam da svi vidite film ovog septembra”, napisao je Đoković na svom Twitter profilu i dodao i trejler za dokumentarac.

Novak je često govorio o svom načinu ishrane i nailazio na kritike da bi “trebalo da jede meso”. Ipak, on za to i dalje ne mari, a njegovi rezultati na teniskom terenu su jasan znak da je kod njega sve “kako treba”.

Evo kako se Novak Đoković hranio u poslednjih nekoliko godina:

Šta je jeo tokom turnira

Šta je doručkovao…

… a šta ručao

Koja pica mu je omiljena…

… i kakvu su mu rođendansku tortu pripremili najdraži

Izvorni link

Slični artikli

Top