Stranica
Home > Film > novi bioskop u ada molu

novi bioskop u ada molu


Najbolji i najbrže rastući lanac bioskopa u Evropi stiže u Beograd početkom jeseni.


Foto: Mondo/ Goran Sivački


ilustracija

Ada šoping mol uskoro dobija novi bioskop Blitz-CineStar, koje je Međunarodno udruženje kinematografa proglasilo za najbolji takav objekat u 2019. godini.

Posle Novog Sada, Pančeva i Zrenjanina konačno će i Beograd dobiti Cinestar bioskop u novom šoping centru Ada Moll početkom jeseni. Naši bioskopi su specifični po magičnom enterijeru, udobnosti, dizajnu, kvalitetu audio i vizuelne opreme koja je ceo utisak gledanja filma podigla na najviši nivo. Spremamo se i privodimo kraju radove u Ada Molu i jedva čekamo da Beogradu ponudimo najkvalitetniji bioskop u Evropi”, izjavio je direktor Blitz-CineStar Srbija Zoran Savić, nakon uručenja nagrade u Barseloni.

Prvi multipleks u Srbiji otvoren je 2015. godine u Pančevu, sa 4 bioskopske sale ukupnog kapaciteta od 483 sedećih mesta. Nakon Pančeva otvoreni su i bioskopi u Zrenjaninu sa 4 bioskopske sale i 495 sedećih mesta i CineStar Novi Sad 4DX sa 10 bioskopskih sala i 1.366 sedećih mesta, od kojih je jedna prva 4DX sala u Srbiji, kao i KIDS, dečija sala s toboganom. Izvorni link

Slični artikli

Top